Home / Politica / UNPR se dezintegreaza dupa punerea sub acuzare a lui Oprea

UNPR se dezintegreaza dupa punerea sub acuzare a lui Oprea

Gabriel_OpreaDupă încuviințarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea în Senat și semnarea protocolului cu PSD care nu prevede un număr fix de locuri pentru parlamentarii UNPR, minim 10 senatori și deputați progresiști își negociază transferul la un alt partid politic.

Surse parlamentare au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că negocierile se fac din mai multe direcții:

1. Senatori și deputați UNPR și-au rugat apropiații din alte partide să le dea un contact la care pot negocia un transfer.

2. ALDE, PNL și Mișcarea Populară au pus ochii pe o serie de parlamentari UNPR pe care vor să-i aducă în perioada următoare.

3. Din primele estimari doi-trei parlamentari UNPR să ajungă chiar la PSD, partenerul de alianță și numărul acestora nu este exclus să crească.

UNPR are în prezent 64 de parlamentari. Din informațiile neoficiale, Gabriel Oprea a cerut de la PSD 30 de locuri in viitorul Parlament.
In acelasi timp in teritoriu este o adevarata hemoragie de primari consilieri si chiar organizatii judetene care au trecut sau urmeaza sa treaca in tabara altor partide . Surse din cadrul UNPR sustin ca partidul va lua mai putin de 3% la locale urmand ca apoi sa fie inghitit de PSD . Soarta UNPR pare pecetluita

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: