Home / Politica / UNPR la un pas de disparitie . Oprea demisioneaza de la sefia partidului

UNPR la un pas de disparitie . Oprea demisioneaza de la sefia partidului

Gabriel Oprea a demisionat din funcţia de preşedinte al UNPR, interimatul la şefia formaţiunii urmând să fie asigurat de către Neculai Onţanu până când partidul îşi va alege un nou preşedinte.

Gabriel Oprea a precizat, într-un comunicat de presă, că opţiunea sa pentru viitorul preşedinte al partidului este Valeriu Steriu „un om al cărui profesionalism este recunoscut de toate partidele şi un lider cu potenţial deosebit. Sigur, decizia va aparţine forurilor statutare ale UNPR, însă cred că îmi revin atât dreptul cât şi obligaţia de a spune echipei pe care am condus-o care este recomandarea mea pentru funcţia pe care o părăsesc astăzi“.
Fostul vicepremier şi-a motivat decizia prin faptul că nu doreşte că nu doreşte ca discuţiile legate de dosarele sale penale să afecteze partidul în an electoral. „Am decis aşadar să demisionez astăzi din funcţia de preşedinte UNPR. Nu este o decizie uşoară, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului şi întregii echipe o şansă în plus în acest an electoral“, a afirmat Oprea.
Senatorul şi-a îndemnat colegii să păstreze linia actuală a partidului, aşa cum a fost fixată de la apariţia sa, în anul 2010. „Pentru mine este o mare realizare să privesc astăzi partidul pe care împreună l-am construit de la zero. De aceea, vă îndemn să păstraţi orientarea naţională a UNPR, să puneţi mereu interesul naţional în centrul acţiunii politice şi să nu abandonaţi principiile care au făcut din acest partid o emblemă a corectitudinii şi a determinării. România are nevoie de oameni curajoşi şi are nevoie în continuare de siguranţă şi prosperitate. Avem aşadar obligaţia să mergem mai departe, împreună, pe acelaşi drum“, susţine Oprea.
Acesta intenţionează să rămână un simplu membru de partid al UNPR. „Mi-am făcut datoria faţă de UNPR, faţă de echipă şi îmi fac în continuare datoria, inclusiv prin înaintarea demisiei din funcţia de preşedinte“, a mai afirmat Gabriel Oprea.
th_art_5418

Despre slasher

Check Also

Andreea Marineascu este noua presedinte al OFSD Calafat

” Organizatia Femeilor Social Democrate din Calafat si-a ales conducerea pentru urmatorii doi ani ! …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: