Home / Monden / Un tânăr mort și trei răniți grav din cauza unui șofer fără permis! S-a răsturnat cu „bulgăroaica”

Un tânăr mort și trei răniți grav din cauza unui șofer fără permis! S-a răsturnat cu „bulgăroaica”

DOLJ. Un șofer de 34 de ani, fără permis, a intrat cu „bulgăroaica” într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat, în comuna Melinești, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Atât el, cât și alți trei tineri aflați în mașină au suferit răni extrem de grave, unul dintre pasageri decedând aseară, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
Conform reprezentanților IPJ Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.45, pe DN 6B, în localitatea Melineşti, Nicolae Drăgoi, de 34 de ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule, în timp ce conducea un autoturism Opel înmatriculat în Bulgaria, în direcţia de mers Craiova către Stoina, din cauza lipsei de experienţă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă către dreapta, unde a lovit un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerilor Marian Drăgoi, de 28 ani, Andreea B., de 16 ani, ambii din comuna Cruşeţ, jud. Gorj şi Marian Ştefan, de 38 de ani, din comuna Stoina, jud. Gorj. Cu toții au suferit multiple fracturi, fiind transporați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde, aseară, tânărul de 28 de ani a decedat.
„Șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate de polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.Un Tânăr Mort și Trei Răniți Grav Din Cauza Unui șofer Fără Permis! S-a Răsturnat Cu "bulgăroaica"

Despre slasher

Check Also

Meteorologii au anunţat prognoza până la PRIMĂVARĂ : In februarie vine iarna !

arna mai aşteaptă până să-şi intre cu adevărat în drepturi. Prima jumătate a lunii ianuarie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *