Home / Local / Un sirian de 16 ani a încercat să treacă frontiera de la Calafat prezentând acte false

Un sirian de 16 ani a încercat să treacă frontiera de la Calafat prezentând acte false

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean sirian care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autoritățile bulgare aparținând altei persoane.
Miercuri, 10 iunie, în jurul orei 16:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autovehicul marca Volkswagen, cetățeanul bulgar Rafed B., în vârstă de 35 de ani. Alături de acesta, călătorea ca pasager, o persoană de sex bărbătesc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească, eliberată pe numele Veselin R.
Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în cartea de identitate. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul sirian Mokdad B., în vârstă de 16 de ani.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.vama

Despre slasher

Check Also

Calafat: Un adolescent băut a furat o mașină lăsată cu cheile în contact

Un minor de 15 ani a fost prins în flagrant, azi-noapte, în jurul orei 01:25, de lucrători …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: