Home / PUBLICITATE / Un proiect nou sub umbrela Maurer Imobiliare – locuinte inalt standardizate pentru brasoveni
apartamente noi Brasov

Un proiect nou sub umbrela Maurer Imobiliare – locuinte inalt standardizate pentru brasoveni

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Transilvania, Maurer Imobiliare dezvolta un nou proiect, grandios, pentru cei interesati de un camin in orasul Brasov. Complexul rezidential Maurer Residence va fi alcatuit din 14 cladiri intinse pe o suprafata de 3.6 hectare. In total vor fi aproximativ 750 de locuinte care se vor prezent sub forma de garsoniere, apartamente cu doua, trei camere, dar si mai putin cunoscutele apartamente de tip duplex si studiourile. Acestea pot fi achizitionate inca din etapa de constructie, pentru cei care doresc sa se asigure ca vor avea un loc rezervat in complexul rezidential.

Datorita locatiei mai mult decat perfecte, oferta oferita de Maurer Imobiliare poate satisface chiar si cei mai pretentiosi dintre cumparatori. Amplasamentul nu este undeva la marginea orasului, intr-un loc izolat. Dimpotriva chiar, gradinitele, scolile sunt in apropierea complexului. Nici supermarketurile nu sunt nelipsite, multe dintre cele mai cunoscute romanilor sunt prezente in apropierea complexului Maurer Residence. Ca un plus, exista numeroase locuri in care oricine se poate recrea, in aer liber, dar si indoor.

Pentru a putea intelege mai bine ce anume contine oferta de apartamente noi Brasov, lista de mai jos va fi de un real folos.

  1. Garsoniere

Garsonierele Maurer Residence nu seamana deloc cu tipurile clasice construite inainte. Dimpotriva chiar, au un spatiu generos, de 39 de mp utili. Materialele folosite in constructie sunt de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt facute de experti in domeniu. Pe langa camera de zi sau livingul, acestea mai au inclus un spatiu destinat depozitarii, cat si un balcon.

Pretul se situeaza in jurul sumei de 37 000 de euro.

  1. Apartamente cu doua camere

Aceste tipuri de apartamente ofera raportul optim dintre confort si utilitate. Sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile fiecarui client. Au in componenta bucataria, camera de zi, dormitorul, holul, dar si o terasa. Suprafata totala este de 55 mp utili.

Pretul se situeaza in jurul a 51 000 de euro.

  1. Apartamente cu trei camere

Sunt mai mult decat perfecte pentru familiile ceva mai mari. Cele doua dormitoare si livingul spatios ofera un plus de confort care cu greu poate sa fie ignorat. Suprafata totala este 78,9 de mp utili. Pretul pentru acest apartament la semnarea contractului este in valoare de 74 500 de euro.

  1. Duplexuri

Sunt adresate pentru cei care doresc sa aiba confortul unei vile, dar in acelasi timp sa stea in apartament. Aceste tipuri de locuinte sunt construite pe doua nivele. La etaj se afla intotdeauna dormitoarele, dar si cea de a doua baie. Suprafata totala coincide cu cea a unui apartament cu trei camere, adica in jur de 75 de mp utili.

  1. Studiouri

Sunt ideale pentru cei care nu se pot decide intre achizitionarea unei garsoniere sau a unui apartament cu doua camere. Ofera un plus de intimitate, dar si confort, fata de o garsoniera. Cei cativa mp utili pot face cu adevarat diferente in ce priveste conditiile de viata. Pentru 45 de mp utili pretul este in jur de 45 000 de euro.

Ofertele sunt foarte diversificate, de aceea chiar si cei mai capriciosi sau mai indecisi vor gasi cu usurinta ceea ce isi doresc. In cei zece ani de la infiintarea firmei au acumulat suficienta multa experienta pentru a-si da seama de preferintele publicului.

La accesarea site-ului oficial Maurer Imobiliare se pot gasi mai multe detalii si poze legate de noul proiect Maurer Residence.

Facebook Comments

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + eighteen =

%d blogeri au apreciat: