Home / Monden / Un adolescent A UCIS un bătrân pentru un telefon mobil. Criminalul a înjunghiat şi o fetiţă de 12 ani

Un adolescent A UCIS un bătrân pentru un telefon mobil. Criminalul a înjunghiat şi o fetiţă de 12 ani

Un bătrân din judeţul Vâlcea a fost omorât în bătaie în casă de un minor care i-a furat un telefon. Mai mult, atacatorul a înjunghiat şi o fetiţă de numai 12 ani. Criminalul de 16 ani a ajuns după gratii.

După ce a băut cu doi prieteni, adolescentul de 16 ani a intrat in casa peste batranul de 75 de ani si i-a luat la bataie fara niciun motiv. L-a lovit cu pumnii si picioarele pana cand a cazut lesinat la pamant, dupa care i-a luat telefonul mobil si nici macar nu s-a uitat in spate sa vada daca batranul mai traieşte, relatează România TV.

După ce l-a omorât pe bătrân s-a întors la amicii săi de pahar. Aici s-a luat la ceartă cu unul dintre ei şi a vrut să-l înjunghie cu un cuţit. Bărbatul s-a ferit, iar cea rănită a fost fetiţa sa de doar 12 ani.

Copila a fost dusă de urgenţă la spital unde a fost operată. Din fericire, fetiţa se află în afara oricărui pericol.editie.ro

Adolescentul a fost reţinut pentru omor calificat. – See more at: http://editie.ro/articole/actualitate/un-adolescent-a-ucis-un-batran-pentru-un-telefon-mobil-criminalul-a-injunghiat-si-o-fetita-de-12-ani.html#sthash.EqDgWKrG.dpuf

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 5 =

%d blogeri au apreciat: