Home / Monden / Un adolescent A UCIS un bătrân pentru un telefon mobil. Criminalul a înjunghiat şi o fetiţă de 12 ani

Un adolescent A UCIS un bătrân pentru un telefon mobil. Criminalul a înjunghiat şi o fetiţă de 12 ani

Un bătrân din judeţul Vâlcea a fost omorât în bătaie în casă de un minor care i-a furat un telefon. Mai mult, atacatorul a înjunghiat şi o fetiţă de numai 12 ani. Criminalul de 16 ani a ajuns după gratii.

După ce a băut cu doi prieteni, adolescentul de 16 ani a intrat in casa peste batranul de 75 de ani si i-a luat la bataie fara niciun motiv. L-a lovit cu pumnii si picioarele pana cand a cazut lesinat la pamant, dupa care i-a luat telefonul mobil si nici macar nu s-a uitat in spate sa vada daca batranul mai traieşte, relatează România TV.

După ce l-a omorât pe bătrân s-a întors la amicii săi de pahar. Aici s-a luat la ceartă cu unul dintre ei şi a vrut să-l înjunghie cu un cuţit. Bărbatul s-a ferit, iar cea rănită a fost fetiţa sa de doar 12 ani.

Copila a fost dusă de urgenţă la spital unde a fost operată. Din fericire, fetiţa se află în afara oricărui pericol.editie.ro

Adolescentul a fost reţinut pentru omor calificat. – See more at: http://editie.ro/articole/actualitate/un-adolescent-a-ucis-un-batran-pentru-un-telefon-mobil-criminalul-a-injunghiat-si-o-fetita-de-12-ani.html#sthash.EqDgWKrG.dpuf

Despre slasher

Check Also

Temperaturi caniculare și deficit de precipitații în iulie și august

Următoarele trei luni vor aduce un regim termic călduros, cu valori termice peste mediile climatologice …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: