Home / Politica / Ultimul sondaj ! Cifrele dezastrului pentru PNL !

Ultimul sondaj ! Cifrele dezastrului pentru PNL !

Cel mai recent sondaj făcut la nivelul Bucureștiului pare să arunce în aer jocurile politice. Bucureștenii vor vota, dacă ne luăm după acest chestionar, cu PSD în proporție de 37%. PNL a reușit performanța să cadă rău de tot și a ajuns la 24% în topul preferințelor pentru Consiliul General Bucureștiu. ALDE are 12 procente, iar USB are 10. PMP are doar 5%, la fel ca PER.

Informațiile au fost prezentate de Mirel Palada, care mai aruncă o bombă. Marian Munteanu, candidatul retras al PNL din cursa pentru Primăria București, ar fi avut doar 9%.

Citește și: Emma Zeicescu: Am fost în iad

”Hai, ca stiu ca tremura camasa pe voi de nerabdare sa stiti cum stau lucrurile. Toti injurati sondajele. Toti le ponegriti si nu mai stiti cum sa mai spuneti ca sint false. Si toti asteptati cu nerabdare rezultatele. Niste principiali.

Votul politic in Bucuresti. Cel mai recent sondaj. Proaspat. In buza momentului de depunere a candidaturilor. Asa arata poza politica in momentul intrarii in campanie.

V-am spus ca Marian Munteanu ar fi luat 9%? Nu v-am spus. Nici nu va spun. Oricum, nu va mai intereseaza. Voi oricum sinteti siguri ca Predoiu cistiga alegerile.”, e mesajul sociologului Mireal Palada.media-146125500362538100

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × five =

%d blogeri au apreciat: