Home / Actualitate / Trei morţi pe D.N. 56 Calafat-Craiova

Trei morţi pe D.N. 56 Calafat-Craiova

În noaptea de 19/20.04.2016, în jurul orei 02.30, pe D.N. 56, la intrarea în localitatea Branişte, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia, din nefericire 3 persoane au decedat iar un copil de doar 3 ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului, s-a stabilit faptul că D. FLORIN, 33 de ani, din Craiova a condus un autoturism pe D.N. 56, din direcţia Calafat către Craiova, și, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului conducătorul auto şi M. VASILE, 23 de ani, au decedat la fața locului. M. GETA, 21 de ani, din Craiova a fost transportată în stare gravă la spital unde, din nefericire, a pierdut lupta cu moartea. P. R., de doar 3 ani, a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea de îngijiri medicale.
Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.KLA_0697 http://www.gds.ro

Despre slasher

Check Also

Nouăsprezece irakieni depistaţi în două autoturisme, în apropierea malului Dunării Duminică, in apropiere de Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj şi S.P.F. Calafat, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *