Home / Actualitate / Trei morţi pe D.N. 56 Calafat-Craiova

Trei morţi pe D.N. 56 Calafat-Craiova

În noaptea de 19/20.04.2016, în jurul orei 02.30, pe D.N. 56, la intrarea în localitatea Branişte, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia, din nefericire 3 persoane au decedat iar un copil de doar 3 ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului, s-a stabilit faptul că D. FLORIN, 33 de ani, din Craiova a condus un autoturism pe D.N. 56, din direcţia Calafat către Craiova, și, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului conducătorul auto şi M. VASILE, 23 de ani, au decedat la fața locului. M. GETA, 21 de ani, din Craiova a fost transportată în stare gravă la spital unde, din nefericire, a pierdut lupta cu moartea. P. R., de doar 3 ani, a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea de îngijiri medicale.
Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.KLA_0697 http://www.gds.ro

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un barbat de 50 de ani din Ciupercenii Vechi,s-a aruncat de la etajul doi al Spitalului Județean de Urgență Craiova

Un barbat în vârstă de 50 ani din  Ciupercenii Vechi, s-a aruncat în gol de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 8 =

%d blogeri au apreciat: