Home / Actualitate / Trei Frăţiori Din Dolj Au Fost Părăsiţi De Mamă Pentru Noul Iubit. Copiii Sunt Crescuţi De Bunica În Vârstă De 75 De Ani: „Le Zicea Că-I Omoară Şi-I Aruncă La Câini“

Trei Frăţiori Din Dolj Au Fost Părăsiţi De Mamă Pentru Noul Iubit. Copiii Sunt Crescuţi De Bunica În Vârstă De 75 De Ani: „Le Zicea Că-I Omoară Şi-I Aruncă La Câini“

Trei frăţiori din comuna doljeană Dioşti trăiesc o adevărată dramă după ce mama lor i-a părăsit în urmă cu trei săptămâni pentru noul iubit. Mario, Andreea şi Marius au avut noroc cu bunica lor de 75 de ani, care i-a luat la ea acasă. Bunica Felicia povesteşte cu lacrimi în ochi că nepoţii eu au fost bătuţi de mama lor şi de noul iubit. Bătrâna susţine că s-a îngrozit în momentul în care a aflat prin ce au trecut cei trei frăţiori. A anunţat imediat autorităţile şi le-a spus ce calvar au trăit Mario, Andreea şi Marius. „Ne-am deplasat de urgenţă la domiciliu, am efectuat o ancheta socială şi am înştiinţat Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj. Bunica doreşte să îi îngrijească. Ne-a povestit că în curând, tatăl minorilor va veni acasă şi se va ocupa de creşterea lor“, a spus Dumitru Iliescu, primarul comunei Dioşti.

Primarul comunei Dioşti a chmeat imediat Direcţia pentru Protecţia Copilului
Cei trei frăţiori de 8, 6 şi 4 ani au fost închişi în casă de mama lor. Femeia a plecat în urmă cu trei săptămâni împreună cu noul iubit în străinătate. „După 4 luni de când s-au cunoscut a şi plecat cu el. Nu mai stătea deloc cu ei, copiii rămâneau singuri acasa, încuiaţi. Îi bătea după ceafa şi le zicea că-i omoară şi că îi aruncă la câini. Nu ştia cum să plece de lângă ei, sa nu îi mai vadă“, a povestit Felicia Ile, bunica celor trei copilaşi.

Copiii au fost abandonaţi de mama lor în urmă cu trei săptămâni
Cei trei frăţiori sunt atent monitorizaţi în acest moment de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj. Mama copiilor nu poate fi decăzută din drepturile părinteşti în lipsa unei plângeri la poliţie, ori a unui certificat medico-legal din care să reiese că micuţii au fost bătuţi. „La finalizarea evaluării iniţiale, colegii mei, dacă vor considera că intr-adevar necesită includerea într-un program de consiliere psihologica, vor fi incluşi în programe de consiliere specifice“, a spus Mari Dumbravă, purtătorul de cuvânt din cadrul Direcţiei Pentru Protecţia Copilului.

Bunica copiilor a declarat că vrea să îi crească ea pe nepoţi
Bunica îl aşteaptă acum pe tatăl copiilor să se întoarcă luna viitoare în ţară. „Sunt îngrijiţi prea bine, iar bătrâna este prea cuminte. La 75 de ani se ocupă de trei copii mici foarte bine. Îi iubeşte nespus de mult şi nu vrea să îi părăsească. Eu nu înţeleg cum mama lor a plecat şi nu s-a gândit absolut deloc la ei“, a precizat revoltat un vecin.
Sursa- http://adevarul.ro
646x404

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Dulcețurile și murăturile pregătite în comuna Desa, produse tradiționale atestate

Murăturile, compotul sau dulcețurile pregătite în comuna Desa, de către cei care fac parte din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =

%d blogeri au apreciat: