Home / Sport / Tractorul Cetate a pierdut prima bătălie din baraj

Tractorul Cetate a pierdut prima bătălie din baraj

Campioana Doljului la fotbal, Tractorul Cetate, a pierdut sâmbătă, scor 1-2, la Sadu, întâlnirea cu Internațional Bălești, deținătoarea titlului din Gorj, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Golul doljenilor a fost marcat de Dorel Stoica (90+3 – penalti).

Tractorul Cetate: Ionuț Sălceanu – Silviu Dragomirescu, Ionuț Ilie, Andrei Dicu, Titu Cîrstea, Dorel Stoica, Dorian Vasilică, Alin Sîrbu, Costinel Stanciu, Viorel Ciochină, Georgian Tobă. Au mai intrat: Ionuț Manda, Cosmin Tăerel, Mădălin Roman.

„A fost un joc echilibrat până prin minutul 70. Am avut două bare, una prin Cîrstea, din acțiune, cealaltă prin Dorel Stoica, din lovitură liberă de la 20 de metri. Apoi am primit două goluri destul de ușor, însă am revenit pe final și am redus din diferență. Dacă mai erau cinci minute de jucat egalam cu siguranță, pentru că adversarii picaseră fizic. Privim cu optimism returul“, a declarat Marin Surugiu, delegatul echipei doljene, pentru GdS. Returul este programat sâmbătă, de la ora 17.30, la Cetate.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un calafetean a ajuns campion national

Calafeteanul Gavrilă Mihai-Campion Național cu echipa din Oradea la baschet masculin, Liga națională- divizia A. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

%d blogeri au apreciat: