Home / Sport / Toate televiziunile de sport au intrat în BREAKING NEWS. Dezvăluirea despre Gică Popescu tocmai a fost făcută. „Am vorbit deja cu el”

Toate televiziunile de sport au intrat în BREAKING NEWS. Dezvăluirea despre Gică Popescu tocmai a fost făcută. „Am vorbit deja cu el”

Gică Popescu şi Mircea Sandu ar putea prelua în viitor conducerea FRF. Afirmaţia a fost făcută chiar de Sandu, într-un interviu.
Sandu afirmă că în momentul în care Popescu va putea să ocupe funcţia de şef al FRF, actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, va putea fi demis uşor.

„Nu stiu ce interdictii are Gica Popescu acum, dupa ce a terminat pedeapsa, dar va veni si vremea lui. Este inca destul de tanar. Va conduce, la un moment dat, fotbalul romanesc. Va veni randul lui, pentru ca merita. Sunt convins de asta. El are aceasta menire sa ajunga in fruntea fotbalului de la noi. Nu se poate acum? Nu e nicio problema. Si dupa un an se poate cere demiterea presedintelui. Sunt parghii statutare sa fie demis presedintele, comitetul executiv, nu e niciun fel de problema. Si de asta poate sa profite Gica”, a declarat Mircea Sandu pentru www. ziarulring.ro.

„Am vorbit cu Gica de cateva ori de cand a scapat de probleme. Cand va veni la mine sa discutam si sa punem la punct planul candidaturii sale la FRF, il voi primi cu drag si-l voi sprijini. O sa vedem ce se va intampla anul asta, anii care urmeaza, poate o sa ma implic din nou, dar nu sa fiu eu in prim-plan. Ca un consilier, nu stiu… E greu sa spun ceva acum. Vom vedea ce ne ofera viata”, a mai spus Sandu.

„Baciul” intenţiona să candideze la alegerile FRF din martie 2014, fiind chiar marele favorit, însă a fost condamnat la închisoare. Acesta şi-a ispăşit pedeapsa şi a fost eliberat condiţionat.
sandu-gica

Despre slasher

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: