Home / Local / TIR încărcat cu un numar record de migranţi depistat la PTF Calafat

TIR încărcat cu un numar record de migranţi depistat la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.P. Calafat au descoperit treizeci şi patru de migranţi, cetăţeni sirieni, care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un spaţiu special amenajat într-un TIR condus de un cetăţean bulgar.

Astăzi, la ora 1.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu remorcă, fără încărcătură, cetăţeanul bulgar Georgiev L., în vârstă de 34 de ani, care avea ca destinaţie Austria.
Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la verificarea amănunţită a mijlocului de transport, înmatriculat în Bulgaria. Astfel, în interiorul compartimentului marfă, a fost descoperit un spaţiu special amenajat, împărţit în două compartimente suprapuse, în care se aflau ascunse mai multe persoane.
La cercetări s-a constatat faptul că este vorba despre 34 de cetăţeni sirieni, dintre care 21 bărbaţi, 10 femei şi 3 copii.
Conform protocolului româno – bulgar, persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
TIR încărcat Cu Un Numar Record De Migranţi Depistat La PTF Calafat

Despre slasher

Check Also

Povestea cartierului ” Mogador ” . De ce se numeste asa ..

articolul a fost publicat in urma cu multi ani in cotidianul Jurnalul National Nea Tache …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: