Home / Monden / tineri din Piscu Vechi prinsi la furat de lemne de la Poiana Mare

tineri din Piscu Vechi prinsi la furat de lemne de la Poiana Mare

Lucrători ai Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au prins ieri în flagrant doi tineri în timp ce sustrăgeau material lemnos.
Cei în cauză au fost identificaţi în persoana lui Stângaciu Florin, de 25 de ani şi Jianu Cercel, de 33 de ani, ambii din comuna Piscu Vechi, Dolj. Aceştia tăiaseră şi încărcaseră în căruţe 20, respectiv 30 puieţi de salcâm, din pădurea particulară aparţinând comunei Poiana Mare.
În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, iar materialul lemnos în volum de 1,00 m.c. a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi restituirii persoanelor vătămate.
Tot ieri, lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au depistat, în comuna Brădeşti, două persoane care transportau cu o căruţă material lemnos fără a avea documente de provenienţă.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc Cărămizaru Alexandru, de 25 de ani şi Slavu Viorel, de 29 de ani, ambii din localitate, care au tăiat fără drept şi sustras, de pe terenurile amplasate în punctul Pădurea Şcolii, 22 arbori de esenţă salcâm şi păducel, valoarea prejudiciului urmând a se stabili de către reprezentanţii Ocolului Silvic Filiaşi.
Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt.download

Despre slasher

Check Also

Temperaturi caniculare și deficit de precipitații în iulie și august

Următoarele trei luni vor aduce un regim termic călduros, cu valori termice peste mediile climatologice …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: