Home / Monden / Televiziune GRATIS pentru toţi românii, începând de AZI

Televiziune GRATIS pentru toţi românii, începând de AZI

Seenow, primul serviciu online de live TV si Video on Demand din România, va oferi începând cu 1 Iulie doar conţinut gratuit utilizatorilor săi, serviciul renunţând cu totul la a mai oferi conţinut contra cost, potrivit Revistei Capital.

Din oferta de conţinut vor face parte mai mult de 30 de canale tv live şi emisiunile înregistrate ale acestora într-o selecţie făcută de specialiştii Seenow.

Monetizarea serviciului se va face prin livrarea de clipuri pubicitare într-o manieră care să nu sâcâie utilizatorii. Seenow îşi propune în acest fel să fie şi mai aproape de baza mare de utilizatori români pe care a câştigat-o în anii de la lansarea din decembrie 2011, atât din ţara cât şi din străinătate, şi să le ofere acces neingrădit la o selecţie de programe de ştiri, muzică, emisiuni generaliste şi canale radio.televiziune

Astfel, începând de vineri 1 Iulie utilizatorii Seenow nu vor trebui să facă altceva decât să acceseze serviciul prin intermediul site-ului web www.seenow.ro şi a aplicaţiilor disponibile în toate app-store-urile relevante (Android, Apple, Windows, Samsung, Philips, s.a.).

Despre slasher

Check Also

NOU ! DE MAINE POTI MANCA SI PIZZA LA FAST FOOD ADA&ANA

TI-E FOAME SI NU TE POTI HOTARA DACA VREI SA MANANCI PIZZA SAU SHAORMA ? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: