Home / PUBLICITATE / Targ de locuri de munca in Marea Britanie

Targ de locuri de munca in Marea Britanie

Viitorul tau incepe cu noi!
targjoburibucuresti

Pentru cei interesati de oportunitatile de munca peste hotare, USTravel va organiza cel mai mare Targ de locuri de munca in Marea Britanie din acest an. Evenimentul va avea loc in 23 mai, la Hotel Siqua din Bucuresti, cu incepere de la ora 10. Pentru prima data, un important angajator din Marea Britanie vine sa faca personal recrutarea.
Targul se adreseaza tuturor romanilor aflati in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, cameriste, ajutor de bucatar.
Cei care aleg joburile oferite de USTravel pleaca pe un salariu ce porneste de la 6.5 lire/ora. Contractele de munca sunt semnate cu angajatorul din UK si tot acolo li se platesc angajatilor toate contributiile.

Criteriile de selectie sunt cat se poate de simple:
sa ai cel putin 18 ani
un CV in engleza cu poza
cunostinte de limba engleza la nivel conversational, pentru a putea sustine o conversatie cu angajatorul din Marea Britanie
dorinta de relocare in Marea Britanie

In cadrul acestui targ, participantii vor avea acces la toate detaliile privind programul “Work&Travel UK” , direct de la USTravel si de la angajatorul nostru din UK . Noi te vom consilia si indruma pentru a gasi cel mai potrivit job, care sa coincida cu aspiratiile si aptitudinile tale. Suntem o echipa de profesionisti formata in plasarea fortei de munca in Europa, S. U. A. , Asia, Canada, inca din 2005 si toata experienta noastra este pusa in slujba ta. Daca vrei sa te convingi, viziteaza- ne in Bucuresti, Timisoara, Iasi sau Cluj- Napoca, completeaza formularul online pe www.ustravel.ro sau contacteaza-ne la 0721 714 471.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =

%d blogeri au apreciat: