Home / Politica / Tandemul Tăriceanu-Ponta, câștigător în 2016 ?

Tandemul Tăriceanu-Ponta, câștigător în 2016 ?

În ciuda izolării pe care și-a impus-o, Victor Ponta poate face o surpriză frumoasă la viitoarele alegeri, susține jurnalistul Radu Tudor, precizând că există un public foarte larg care crede în continuare că fostul premier este soluția pentru 2016.
În cazul în care Ponta își va uni forțele cu actualul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, acest tandem va avea cu siguranță succes, mai explică realizatorul TV.

„În contextul în care cuplul Iohannis-Cioloș reprezintă axa puterii totale în România la ora actuală (cu sprijin necondiționat politic al PNL și oportunist prin vot al PSD), cuplul Tăriceanu-Ponta este văzut ca ax central al unei opoziții atât de necesare în Romania. Dragnea și actuala echipă de conducere a PSD nu conferă percepția de opoziție solida și credibilă, cât timp a votat Guvernul și s-a îndepărtat serios de Victor Ponta. Motivul lor este că Ponta a demisionat de la șefia partiduluișsi a Guvernului. Această renunțare nu-i face însa pe mulți să nu mai creadă în soluția Ponta în 2016”, a scris Radu Tudor pe blogul său.exclusiv-proiect-politic-pe-la-spatele-lui-dragnea-ponta-si-tariceanu-pregatesc-usl-3-0-752x440

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 13 =

%d blogeri au apreciat: