Home / Local / tanar din Ciupercenii Noi prins baut la volan de catre politistii calafeteni

tanar din Ciupercenii Noi prins baut la volan de catre politistii calafeteni

Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Scăeşti l-au depistat, azi noapte, pe DJ 606 A, în localitatea Scăeşti, pe A. Gabriel, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Având în vedere faptul că emana vapori de alcool, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega şi ai Postului de Poliție Galicea Mare, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe B. Doru, de 26 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea pe DJ 561 D – comuna Galicea Mare, un autoturism având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la unitatea medicală, cel în cauză a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lucrători ai Secției 14 Poliție Rurală Bîrca l-au depistat pe T. Leliuş, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul oraș Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă noaptea, pe DJ 553, în comuna Ciupercenii Noi, Dolj, lucrători ai Formațiunii Rutiere Rutiere Calafat l-au depistat în trafic pe D. Marius , de 25 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influecţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe T. Nicuşor, de 35 de ani, din comuna Goieşti, Dolj, în timp ce conducea, pe DN 6 B, o autoutilitară sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri seara, la ora 19:00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Coșoveni în imp ce executau supravegherea şi controlul traficului rutier, pe DN 6 în comuna Leu, s-a procedat la oprirea unui autoturism, iar conducătorul a fost identificat în persoana lui V. George, de 39 de ani, din comuna Calopăr, Dolj, care emana vapori de alcool.

Fiind întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, acesta a declarat verbal că în jurul orelor 18:30 a consumat bere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,47 mg/l în aerul expirat . Ulterior a fost condus la Spitalul de Urgenţă nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere al unui vehicul sub influenţa alcoolului.etilotest

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 11 =

%d blogeri au apreciat: