Home / Local / Suma totala a proiectelor declarate eligibile pentru Calafat in acest an este fabulosa ! Iata ce lovitura a dat primaria !

Suma totala a proiectelor declarate eligibile pentru Calafat in acest an este fabulosa ! Iata ce lovitura a dat primaria !

Incepand de la mijlocul anului viitor cand vor incepe ca unele proiecte sa se deruleze , Calafatul va arata la propriu ca pe vremea lui Ceausescu din punctul de vedere al investitiilor . Mai multe zone se vor transforma in santiere dar rezultatul va fi unul cu adevarat spectaculos . Iata care ar fi sumele pe intelesul tuturor . 600 miliarde lei vechi sunt obtinuti de primaria Calafat in urma ideilor de proiecte aprobate pe INTERREG . Inca un proiect tot de pe INTERREG in valoare de 80 miliarde se va desfasura in Calafat desi este realizat de catre un ONG privat . 86 miliarde lei vechi au fost alocate prin PNDL pentru modernizarea integrala a strazii Tudor Vladimirescu iar 30 de miliarde lei vechi sunt destinati continuarii finantarii pentru DC 66 Basarabi – Golenti . Astfel in total suma este de aproximativ 800 miliarde lei vechi . Dincolo de asta reprezentantii primarului Lucian Ciobanu sunt foarte optimisti estimand ca in viitorul apropiat alte proiecte la care se lucreaza acum vor fi de asemenea finantate .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =

%d blogeri au apreciat: