Home / Monden / SUCCESUL PLAJEI BASCOV ATRAGE NOI INVESTITORI . Organele de control ale guvernului tehnocrat incearca sa ii goneasca

SUCCESUL PLAJEI BASCOV ATRAGE NOI INVESTITORI . Organele de control ale guvernului tehnocrat incearca sa ii goneasca

Concesionata pe loturi in urma cu 6 ani , plaja Bascov s-a dezvoltat de la an la an si a ajuns un punct de reper care atrage in fiecare weekend turisti din toate localitatile invecinate Calafatului si nu numai . Tocmai acest succes a atras si alti investitori incurajati de catre primarie . Deja de anu acesta au inceput sa apara pontoane , ambarcatiuni iar pentru anul viitor investitiile se anunta a fi spectaculoase atat in domeniul privat cat si din partea primariei . Din pacate asa cum se intampla de fiecare data cand o afacere se dezvolta , in perioada acestui guvern tehnocrat considerat pe buna masura cel mai prost din istoria Romaniei , o sumedenie de organe ale statului navalesc si o sufoca cu amenzi pana reusesc sa o inchida . Asa s-a intamplat si la Bascov unde unii dintre investotori au trebuit sa suporte asaltul organelor de control tehnocrate care nu reusesc sa inteleaga din pozitiile lor de functionarasi de Bruxelles care nu au realizat nimic in zona privata in viata lor ca facerile trebuie sprijinite nu impiedicate cu orice pret sa se dezvolte . Asa ca daca tehnocratii nu doresc sa acceseze fonduri europene macar sa lase putinii investitori in pace .
646x404

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

3 Comentarii

  1. Ba, sunteti PESEDISTI? Ce dracu va facura voua tehnocratii aia rai si nenorociti?

  2. Sa nu-mi spuneti ca i-a amendat ANAF-ul pentru ca nu dadeau bonuri si nu erau fiscalizate veniturile si de aia e rau guvernul tehnocrat!

  3. Adica tehocrat = RAU! Sa inteleaga toata lumea! Din cauza tehnocratilor nu se mai poate fura in Romania si nu mai avem din ce cumpara faina, ulei, pungi? Vin alegerile si va prind nepregatiti? NASOL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − one =

%d blogeri au apreciat: