Home / Actualitate / Succes imens pentru Olguta . Dupa WaterPark finalizeaza si spitalul municipal

Succes imens pentru Olguta . Dupa WaterPark finalizeaza si spitalul municipal

O nouă victorie marca Lia Olguța Vasilescu. Fostul primar a anunțat că la Craiova s-a construit cel mai mare spital municipal din țară după 1989.

În circa o săptămână va fi inaugurat, iar Secțiile Spitalului Filantropia vor fi mutate acolo.

„Spitalul Municipal Craiova, cel mai mare din România construit după revoluție, este gata. Intr-o săptămâna va fi inaugurat, iar Secțiile Spitalului Filantropia vor fi mutate aici. Construcția a început in urma cu doi ani, dar documentația tehnica a demarat in 2013, după ce am constatat, ca primar, starea jalnica in care se aflau instituțiile sanitare din oraș. Am renovat toate spitalele aflate in subordinea primăriei și am construit, pe un schelet abandonat in 1993, un spital nou, cu o suprafața de peste 10.000 mp, cu 4 corpuri distincte, dotat cu mobilier nou, aparatura noua, camere de luat vederi și instalații de aer condiționat.

Va urez sa fiți sănătoși, dar dacă veți avea nevoie de tratament, in Craiova beneficiați de condiții europene. Îmi pare bine ca spitalul este inaugurat înainte de stadion. Cârcotașii care au reproșat administrației PSD ca e interesată doar de stadion, pot constata acum ca sănătatea a fost prioritatea. O alta promisiune îndeplinită…”, a scris ministrul Lia Olguța Vasilescu, loc unde a postat câteva imagini cu spitalul.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

DSUP are un nou director

De cateva zile DSUP are un nou director . Acesta este Toncea Dan si este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =

%d blogeri au apreciat: