Home / Local / SUCCES IMENS PENTRU LUCI CIOBANU ! Contractul de finantare de 2 milioane de euro pentru str. Tudor Vladimirescu a fost semnat !

SUCCES IMENS PENTRU LUCI CIOBANU ! Contractul de finantare de 2 milioane de euro pentru str. Tudor Vladimirescu a fost semnat !

Azi administratia locala si primarul Lucian Ciobanu au inregistrat un succes de proportii . La Ministerul Dezvoltarii a fost semnat contractul de finantare pentru modernizarea integrala a bulevardului Tudor Vladimirescu . Proiectul este in valoare de aproximativ 2 milioane euro si este cel mai mare proiect de acest gen obtinut vreodata de catre primaria municipiului Calafat din fonduri guvernamentale sau europene . Proiectul este finantat prin PNDL si este doar primul dintr-un lung sir de proiecte deja depuse sau in curs de depunere la care au lucrat departamentul de proiecte al primariei in ultimele 18 luni . Eforturile obtinerii finantarilor externe sunt intotdeauna unele de lunga durata si implica o munca titanica . Primarul Ciobanu a sacrificat in ultima vreme resursele financiare ale unor proiecte de imagine pentru a sustine proiectele destinate fondurilor guvernamentale si europene ale caror anvergura pot intr-adevar schimba nu numai fata orasului dar si nivelul de trai al locuitorilor acestuia . Impactul financiar al unor asemenea proiecte se va regasi si in economia locala dar si in crearea unor noi locuri de munca pe durata derularii acestor proiecte . Anul viitor vor continua sa vina numeroase alte vesti bune in privinta fondurilor europene si guvernamentale .

 

 

Despre slasher

Check Also

Doi locuitori din Ciupercenii Noi, sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: