Home / Local / SUCCES IMENS PENTRU LUCI CIOBANU ! Contractul de finantare de 2 milioane de euro pentru str. Tudor Vladimirescu a fost semnat !

SUCCES IMENS PENTRU LUCI CIOBANU ! Contractul de finantare de 2 milioane de euro pentru str. Tudor Vladimirescu a fost semnat !

Azi administratia locala si primarul Lucian Ciobanu au inregistrat un succes de proportii . La Ministerul Dezvoltarii a fost semnat contractul de finantare pentru modernizarea integrala a bulevardului Tudor Vladimirescu . Proiectul este in valoare de aproximativ 2 milioane euro si este cel mai mare proiect de acest gen obtinut vreodata de catre primaria municipiului Calafat din fonduri guvernamentale sau europene . Proiectul este finantat prin PNDL si este doar primul dintr-un lung sir de proiecte deja depuse sau in curs de depunere la care au lucrat departamentul de proiecte al primariei in ultimele 18 luni . Eforturile obtinerii finantarilor externe sunt intotdeauna unele de lunga durata si implica o munca titanica . Primarul Ciobanu a sacrificat in ultima vreme resursele financiare ale unor proiecte de imagine pentru a sustine proiectele destinate fondurilor guvernamentale si europene ale caror anvergura pot intr-adevar schimba nu numai fata orasului dar si nivelul de trai al locuitorilor acestuia . Impactul financiar al unor asemenea proiecte se va regasi si in economia locala dar si in crearea unor noi locuri de munca pe durata derularii acestor proiecte . Anul viitor vor continua sa vina numeroase alte vesti bune in privinta fondurilor europene si guvernamentale .

 

 

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =

%d blogeri au apreciat: