Home / PUBLICITATE / SUA trimit în Europa „nimicitorul de tancuri”. Ar putea ajunge în România Cum arată şi ce ştie să facă

SUA trimit în Europa „nimicitorul de tancuri”. Ar putea ajunge în România Cum arată şi ce ştie să facă

SUA trimit în Europa „nimicitorul de tancuri”. Ar putea ajunge în România
Cum arată şi ce ştie să facă

În timp ce un nou acord de încetare a focului în Ucraina a fost semnat joi, Statele Unite trimit în Europa avioane de luptă care au fost create în timpul Războiului Rece cu un singur scop: nimicirea tancurilor sovietice, scrie International Business Times, citat de EVZ.ro.

Douăsprezece avioane de asalt A-10 Thunderbolt II vor fi mutate la baza aeriană Spangdahlem din Germania, pentru a sprijini Operațiunea Atlantic Resolve, o misiune condusă de Statele Unite, în sprijinul NATO, pe fondul extinderii amenințării rusești la granițele Alianței.

Aparate de acest tip, faimoase pentru capacitatea lor de a vâna și distruge vehiculele blindate inamice, vor fi dispuse și în țări mai apropiate de Rusia, nefiind exclus să ajungă și în România.

Cele 12 aparate A-10 Thunderbolt II au decolat de la Davis-Monthan Air Base și au traversat luni Atlanticul, ajungând cu bine în Germania.

10987661_10155358730100019_5000030225308176304_na_10_465x390_85359700

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Un comentariu

  1. Buna seara!Amsi eu o intrebare!Cum se poate ca in anul 2015 un oras mic intradevar sa nu beneficieze de ani de zile de apa calda si caldura!Primarul acestui oras ce face?Se ocupa numai de poduri si de bugetul propiu?Sau trebuie sa vina televiziunile sa faca reportaj ca sa se miste ceva!V-as multumi dc mi-ati raspunde domnule ziarist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =

%d blogeri au apreciat: