Home / Sport / Steaua, blocată trei ore la Iași. Roș-albaștrii au avut emoții din cauza ceții, dar au plecat spre București

Steaua, blocată trei ore la Iași. Roș-albaștrii au avut emoții din cauza ceții, dar au plecat spre București

Delegația Stelei a rămas o noapte la Iași, după meciul cu CSMS din cadrul Cupei Ligii, întoarcerea fiind programată pentru luni dimineață. Numai că, din cauza condițiilor meteo precare, roș-albaștrii sunt nevoiți să mai stea în Moldova.

Roș-albaștrii s-au calificat însemifinalele Cupei Ligii, alături de Pandurii, Dinamo și Astra, după ce s-au impus categoric în fața elevilor lui Nicolo Napoli. Partida de la Iași, de duminică seară, s-a disputat pe o ceață densă, care nu a împietat însă derularea ostilităților. Dacă de sus vizibilitatea era aproape nulă, de la nivelul gazonului exista vedere de la o poartă la alta.

Chiar dacă au intrat în vacanță după acest meci, Gâlcă hotărâse dinainte ca echipa să înnopteze la Iași iar întoarcerea la București să se facă a doua zi dimineață, la ora 08:00. Numai că, în momentul în care a ajuns la aeroport, delegația Stelei a aflat că aeronava nu poate decola și tot din cauza ceții, astfel că revenirea la București a fost amânată.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod galben de ceață la Iași, valabilă azi până la ora 11:00.

Despre admin

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: