Home / UMOR VOLUNTAR / Sport FM Aţentie, fumători! Poliţişti sub acoperire merg prin baruri şi oferă ţigări clienţilor

Sport FM Aţentie, fumători! Poliţişti sub acoperire merg prin baruri şi oferă ţigări clienţilor

Vasile Miriuţă, locatar al barului Dorel din Ferentari, ni se plănge cînd pe un umăr, cînd pe celălalt: „Beam doar vin, căci sunt şi eu în post ca tot creştinul. Deodată, se apropie de mine un domn bine, că ziceai că-i Piersic, şi-mi oferă o ţigară şi un foc. Intimidat de prestanţa şi alura lui de intelectual, am acceptat de prost ce sunt. Ei bine, aceea ţigară m-a costat 100 lei. Am plătit-o pe loc, căci avea o casă de marcat la el. E o slabă consolare, dar măcar o să particip astfel la tombola bonurilor fiscale.”

La fel a păţit-o şi Samuel Pătraşcu: „Eram cu băieţii la o bere sărbătorind 2 ore de muncă neîntreruptă. Trece un individ distins pe lîngă noi, de ziceai că-i tehnician agronom sau medic veterinar. Se opreşte, se apleacă şi mă întreabă dacă ţigara culeasă de pe jos nu-i a mea. Eu, hapsîn, am şi înhăţat-o. A continuat cu un gest de rară politeţe, spunînd că ar fi onorat să îmi ofere un foc. Bineînţeles, pe lîngă foc, mi-a oferit şi o amendă de 300 lei.”

Toate aceste comportamente, chiar dacă par, la o vedere superficială, uşor reprobabile, sunt spre binele nostru. Dar doar aşa, bugetul statului va avea bani pentru autostrăzi, spitale, cămine de bătrîni şi alte fleacuri care vor transforma viaţa din România în una mirifică.

Sursa :
Facebook Comments

Despre admin

Check Also

VIDEO Klaus Iohannis artistul simbol al festivalului Woodstock

Klaus Iohannis a povestit ca a fost ales sa deschida faimosul festival Woodstock dupa ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − one =

%d blogeri au apreciat: