Home / Local / Spectacolul de zilele Calafatului este gratuit ! IATA DOVADA !

Spectacolul de zilele Calafatului este gratuit ! IATA DOVADA !

In fiecare an spectacolul de zilele Calafatului a fost gratuit . Acesta a fost realizat din sponsorizarile firmelor care aduceau infrstructura si logistica destinate alimentatiei si agregatele de joaca pentru copii . Sumele erau varsate in contul de sponsorizari al primariei de unde erau achitate catre firma de impresariat care aducea artistii . Anul acesta s-a ajuns la o suma record de aproape 27.000 euro si astfel s-a putut contracta si Holograf care este una dintre cele mai scumpe formatii din Romania .
In fiecare an scena a fost platita de catre primarie impreuna cu alte cheltuieli deoarece zilele orasului nu inseamna doar spectacolul de seara ci numeroase activitati cultural – educative si sportive care implica sute de persoane . Scena pentru cei care nu inteleg nu inseamna numai o platforma acoperita pe care canta invitatii ci inseamna lumini , sonorizare de fapt o intreaga indrastructura tehnica deservita de specialisti care 5 zile se deplaseaza la Calafat astfel costurile fiind destul de ridicate . Ceea ce este curios ca pe alesii locali i-a lovit tocmai intr-un an electoral amnezia desi au votat in fiecare an bugetul pentru zilele orasului . Mai mult chiar in acest an consilierii votasera in luna februarie bugetul pentru zilele orasului in urma acestuia realzindu-se deja contractele de colaborare .
In facsimil puteti vedea contractele din ultimii doi ani din care rezulta sumele din sponsorizari din care se organizeaza zile orsului .Aici sunt prezentate contrectele de anul acesta si anul trecut din care rezulta foarte clar adevarul desi unii consilieri pareau loviti de amezie la sedinta trecuta . Suntem convinsi insa ca totul a fost de scurta durata iar presiunea publica din ultimele zile este cel mai bun medicament pentru pierderile bruste de memorie acord (1) (1)-page-001

acord (1) (1)-page-002

acord (1) (1)-page-003

acord (1) (1)-page-004

acord (1) (1)-page-005

acord (1) (1)-page-006

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un algerian cu documente false, a fost prins la PTF Calafat

Un cetățean algerian, care a încercat să intre ilegal în Romania, folosind documente false, a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =

%d blogeri au apreciat: