Home / Local / doi sirieni depistati cu acte false la Calafat

doi sirieni depistati cu acte false la Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — P.T.F. Calafat au depistat doi cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în țară, folosindu-se de documente de călătorie spaniole false.
În data de 15.01.2016, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat — Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra în țară două persoane, una de sex masculin și una de sex feminin, pasageri în trenul Interregio care circulă pe ruta Sofia-Budapesta. Persoanele în cauză au prezentat la control cărți de identitate cu însemnele autorităților spaniole.
Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că documentele prezentate la control sunt false.
Persoanele în cauză nu vorbeau limba spaniolă și nicio limbă de circulație internațională și nu dețineau asupra lor documente legale de identitate
În urma cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni sirieni.
Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno — bulgar, cei doi migranți au fost preluați de Poliția de Frontieră Bulgăre în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.vama-calafat

Despre slasher

Check Also

Primaria Calafat realizeaza un sistem local de alerta prin SMS

  Primarul oraşului Calafat , Lucian Ciobanu, va infiinta un sistem local de alertare prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *