Home / Actualitate / Soferi din Maglavit si Bailesti depsistati sub influenta bauturilor alcoolice la volan

Soferi din Maglavit si Bailesti depsistati sub influenta bauturilor alcoolice la volan

In noaptea de 4/5 iulie a.c., poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat un bărbat de 41 de ani, din Băilești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0.60mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
La data de 4 iulie a.c., poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Maglavit, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Hunia.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: