Home / Local / soferi amendati pentru viteza la Calafat si in Dolj

soferi amendati pentru viteza la Calafat si in Dolj

Efectivele Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu poliţiştii rutieri din Craiova şi de la formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale Băileşti şi Calafat şi formaţiunile rutiere orăşeneşti, au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză.

Poliţiştii rutieri au acţionat şi pentru combaterea indisciplinei pietonilor şi asigurarea respectării dispoziţiilor legale privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public.
Oamenii legii au constatat 261 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 37.500 de lei, dintre care 58 pentru viteză neregulamentară, 11 pentru neacordare prioritate pietoni, iar alte 60 amenzi pentru traversări neregulamentare. De asemenea, poliţiştii au sancţionat şi 5 şoferi pentru depăşiri neregulamentare.
Pentru abaterile constatate au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 21 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.radar-politie-auto-business-ro

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un algerian cu documente false, a fost prins la PTF Calafat

Un cetățean algerian, care a încercat să intre ilegal în Romania, folosind documente false, a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − five =

%d blogeri au apreciat: