Home / Politica / SOCANT ! Slugarnicia Romaniei nu are margini . Adapostim arme nucleare americane devenind tinta pentru Rusia !

SOCANT ! Slugarnicia Romaniei nu are margini . Adapostim arme nucleare americane devenind tinta pentru Rusia !

Fostul premier al României, Victor Ponta, joi, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Antena 3, a comentat informația potrivit căreia mai multe arme nucleare vor fi transferate din Turcia în România.

CITIȚI ȘI UPDATE MAE neagă / Mutare epocală: vin arme NUCLEARE din Turcia în România!

”Eu în ultima perioadă am tot mers, am văzut ce se întâmplă și pot să vă spun un singur lucru dacă rușii spun dom`le am auzit ca aduceți arme nucleare în România, ia să luăm câteva măsuri. Este o chestiune destul de gravă să spui că o țară deține arme nucleare, eu cred că atunci când cineva dă pe site-uri internaționale că dintr-odată Romania devine o țară care are arme nucleare, este destul de grav. Cred că trebuie luate măsuri mai clare. Să spui că în Romania sunt arme nucleare e de 1000 de ori mai grav, decât cazul Sky News. Este o poveste mult mai gravă. Cea de la Sky News este o poveste de presă.

Eu va spun, știu acest context, nu vreau ca România sa fie folosită ca pion intre diverse jocuri politice. Nu s-a pus problema vreodată România să aibă arme nucleară, cred ca aceasta știre doar folosește România”, a declarat Victor Ponta

Nuclear-war-forcetoknow.com_

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: