Home / Actualitate / SOCANT ! Ministru PSD declaratie oribila despre diaspora : Copiii lor se fac golani şi nevasta curvă

SOCANT ! Ministru PSD declaratie oribila despre diaspora : Copiii lor se fac golani şi nevasta curvă

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a lansat într-o emisiune TV o declaraţie halucinantă. Ministrul vorbea despre demararea lucrărilor pentru autostrăzi în România şi spunea că muncitorii vor veni din străinătate. Este vorba despre românii plecaţi la muncă peste hotare şi care s-ar întoarce şi pe salarii înjumătăţite, doar să fie în ţară, lângă familii. Rus spune că, oricum, cu banii mulţi câştigaţi peste hotare, copiii lor rămaşi acasă se fac “golani”, iar nevasta “curvă”.

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.ioan-rus-rfi-700x352

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Meteorologii au făcut prognoza – De când se răcește vremea și vin ploile

Meteorologii prognozează că următoarele două săptămâni vor fi diferite atât din punct de vedere climatologic, …

2 Comentarii

  1. Partial adevarat, dar asta din vina nenorocitilor care au mincat tot bunul Rominiei fara sat si limita, nu iar mai rabda pamintul si Dumnezeu.

  2. Este inadmisibil,tot guvernul este o adunatura de hoti,plagiatori,mincinosi ,cum de este posibil ,dupa asmenea declarati sa mai fie inca pe scaun de ministru????Deja se vorbeste in news din strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =

%d blogeri au apreciat: