Home / Actualitate / SOCANT ! Copil din Dolj transformat in sclav – VIDEO

SOCANT ! Copil din Dolj transformat in sclav – VIDEO

Un băiat în vârstă de 13 ani susţine că fost obligat de un consătean să fie sclav la o stână. Copilul din comuna doljeană Breasta povesteşte că a fost răpit şi sechestrat de un bărbat, în urmă cu două zile.
Andrei le-a povestit rudelor că a fost luat cu forţa de pe stradă şi dus la o stână de un consăteam, iar acolo obligat să muncească. Copilul a reuşit să scape şi s-a întors la familie speriat şi slăbit. „Am fost ameninţat cu moartea şi obligat să muncesc la o stână. Doi bărbaţi m-au luat cu forţa de pe stradă şi m-au dus acolo la stână. Le-am spus că nu vreau să mai muncesc, dar degeaba. Am fost ameninţat cu moartea,iar eu de frică nu am mai zis nimic, dar până la urmă am reuşit să fugă“, a povestit băiatul.
Rudele băiatului l-au dus imediat la spital, iar medicii când au văzut în ce stare era au sunat la poliţie. „Copilul urma să fie folosit ca mână de lucru la o stână din judeţul Dolj. Era speriat, tremura şi ne-a povestit că a fost luat cu forţa de pe stradă de doi indivizi. Băiatul nu frecventează şcoala, iar în urmă cu patru luni a mai muncit la stâna respectivă fără să fie plătit. Noi în momentul în care am aflat toată povestea am anunţat imediat autorităţile“, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitaluli Judeţean Dolj. Băiatul de 13 ani este orfan, iar bunica maternă îi poartă de grijă. „A fost luat cu forţa şi dus acolo la stână. L-au dus acolo să îl pună la muncă. Noi am sunat la poliţie şi am anunţat imediat dispariţia băiatului. Mi-a povestit că în urmă cu patru luni a fost bătut de cel care se ocupă de stână“, a spus Mărioara Chivaran.
Bunica lui Andrei a anunţat dispariţia la poliţie
Bărbatul acuzat că l-a răpit şi scehestrat pe Andrei neagă toate acuzaţiile. Acesta susţine că familia copilului vrea să îi facă rău.
Bărbatul acuzat că vrea să îl folosească pe Andrei susţine că familia acestuia vrea să îi facă rău Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate. Bărbatul acuzat poate să fie condamnat până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. „Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepotul acestuia a fost luat împotriva voinţei sale din faţa imobilului în care locuieşte de doi bărbaţi. S-a deschis dosar penal pentru lispire de libertate“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au precizat că băiatul de 13 ani are nevoie de consiliere psihologică. „A precizat că timp de câteva ore a fost ţinut împotriva voinţei sale la stâna respectivă. Nu prezintă urme de violenţă, iar copilul va intra într-un proces de consiliere psihologică“, a spus Mari Dumbravă, purtătorul de cuvânt din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj. adevarul.ro : TVR.ro

646x404

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: