Home / Actualitate / SOC URIAS ! TEHNOCRATII VOR SA VANDA CEC-UL FAMILIEI ROTSCHILD ! ULTIMA BANCA ROMANEASCA VA FI VANDUTA DE CIOLOS !

SOC URIAS ! TEHNOCRATII VOR SA VANDA CEC-UL FAMILIEI ROTSCHILD ! ULTIMA BANCA ROMANEASCA VA FI VANDUTA DE CIOLOS !

Ies la iveală noi amănunte uluitoare din interiorul CEC Bank. Totul se întâmplă chiar înaintea terminării mandatului tehnocrat al lui Dacian Cioloş. Ministerul Finanţelor a confirmat că s-a demarat procesul de selecţie pentru viitorii noua membri ai Consiliului de Administraţie.

Dar cine se află în spatele acestor noi şefi? national.ro susţine că la una dintre cele mai ravnite companii de stat din ţara noastră s-ar afla influenta familie Rothschild. Această familie controleaza imperiul bancar din intreaga lume si care vrea să cumpere şi CEC Bank. Tehnocratii s-ar fi grabit sa ‘radă’ conducerea românească a instituţiei, iar o misterioasa firma de apartament din Voluntari va nominaliza pe cei care vor prelua managementul bancii.media-143131537009164300

Conform ministrului Finantelor, cei care vor sa conduca singura banca romaneasca ramasa pe piata se pot inscrie in aceasta cursa pana pe data de 4 ianuarie 2017, daca indeplinesc unele conditii obligatorii. Ministerul Finantelor a acordat contractul de recrutare a viitorilor manageri unei firme din Voluntari, Transeach International, condusa de un cetatean german, mai spune sursa citată. Firma de apartament care, dupa ce a castigat din partea Ministerului Energiei si contractul pentru recrutarea membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, l-au impins in fruntea listei pe Arielle Malard de Rothschild, fondator al Bancii de Investitii Rothschild & CIE.

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: