Home / Politica / SOC ! PNL a votat impotriva primirii banilor de la guvern pentru modernizarea strazilor Tudor Vladimirescu , HCC , 1 mai , Traian si 1907 .

SOC ! PNL a votat impotriva primirii banilor de la guvern pentru modernizarea strazilor Tudor Vladimirescu , HCC , 1 mai , Traian si 1907 .

Asa cum am anuntat in urma cu cateva zile in consiliul local au fost votati indicatorii tehnico-economici privind modernizarea strazilor Tudor Vladimirescu , HCC , 1 mai , Traian si 1907 . Acestea fac parte dintr-un proiect depus la Ministerul Dezvoltarii din care municipiul Calafat a asfaltat deja str. Cobuz pe bani guvernamentali . Asfaltarea celorlalte strazi sunt tot pe acelasi proiect finantat de catre guvern si nu costa comunitatea locala nici un leu . In ciuda acestor argumente ce nu pot fi contestate in privinta unui proiect ce va asfata si moderniza cateva dintre cele mai importante strazi calafetene pe banii guvernului , crearea de locuri de munca pe perioada derularii proiectului de asemenea amploare , PNL nu a dorit sa voteze acest proiect extrem de benefic pentru Calafat , peobabil pe premiza ca „suntem in opozitie , trebuie sa blocam totul ” in cea mai pura maniera pedelista . Liberalii adevarati de acolo , daca mai sunt , ar trebui sa-si aduca aminte ca in 2006 in ciuda delirului pedelist de la acea vreme , PNL a votat pentru constructia centrului civic realizat in mandatul lui Traistaru pentru ca apoi , in 2008 , sa castige alegerile chiar impotriva primarului care realizase centrul civic . Daca PNL se opunea prosteste atunci , cu siguranta Petre Traistaru castiga poate meritat al treilea mandat . Liberalii ar trebui sa tina minte ca in ultimii 16 ani , alegerile la Calafat nu au fost castigate de cei rai si care si-au exhibat muschii ci de cei toleranti si inteligenti . Alegerile se castiga cu mintea nu cu muschii . In 2000 Traistaru a avut o campanie mai inteligenta si toleranta decat a lui Guta Atanasie , in 2004 de asemenea Traistaru a avut o campanie mai toleranta ca a lui Mircea Guta , in 2008 Mircea Guta a avut o campanie mai toleranta si mai inteligenta decat a lui Traistaru si Adelica , in 2012 s-a repetat scenariul din 2008 numai ca Mircea Guta a castigat detasat iar in 2016 toata lumea isi aminteste campania actualului primar care nu a atacat pe nimeni si a plecat pe o linie constructiva fara promisiuni si a prezentat idei in timp ce a fost atacat cu o grosolanie fara seaman .

pnl_pdl_79492300

Despre slasher

Check Also

OFSD Calafat a dovedit ca se pricepe si la politica si la bucatarie

Azi cateva dintre reprezentantele organizatiei de femei a PSD Calafat au participat la Baile Herculane …

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: