Home / Local / Simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.

Simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.

Astazi a avut loc la Casa de Cultura din Calafat, simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.
Aflat la cea de-a XIII- a editie, simpozionul a abordat o tema sensibila si de mare actualitate in contextul in care sanatatea si credibilitatea medicala sunt tot mai des puse sub semnul intrebarii.
Organizatorii s-au bucurat si la aceasta editie de sprijinul Primariei Calafat si de suportul domnului Primar Ec. Mircea Guta.
Alaturi de elevii si profesorii scolii organizatoare, au participat elevi si cadre didactice ale scolilor postliceale din Dr. Tr. Severin, Craiova si Calarasi.
Consistenta evenimentului a fost generata si de lucrarile prezentate de Conf. Univ. Dr. Aurora Milos – UMF Timisoara, Prof. Univ. Mihai Tarata – UMF Craiova, Dr. Mihai Surdulescu – Spitalul Militar Craiova, Dr. Alexandru Daniel Danila – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
Manifestarea si-a propus sa sadeasca in constiinta viitoarei generatii de cadre medicale sentimentul de responsabilitate si respect fata de pacienti.

13224343_1544133445893727_1093101927_o

Despre slasher

Check Also

Ninge aproape toata saptamana in zona Calafat

Calafatul si comunele invecinate vor avea parte de ninsoare aproape toata saptamana conform prognozei meteorologilor …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: