Home / Local / Simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.

Simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.

Astazi a avut loc la Casa de Cultura din Calafat, simpozionul interjudetean „Etica si credibilitatea medicala”, organizat de Scoala Postliceala Sanitara Gheorghe Titeica Calafat.
Aflat la cea de-a XIII- a editie, simpozionul a abordat o tema sensibila si de mare actualitate in contextul in care sanatatea si credibilitatea medicala sunt tot mai des puse sub semnul intrebarii.
Organizatorii s-au bucurat si la aceasta editie de sprijinul Primariei Calafat si de suportul domnului Primar Ec. Mircea Guta.
Alaturi de elevii si profesorii scolii organizatoare, au participat elevi si cadre didactice ale scolilor postliceale din Dr. Tr. Severin, Craiova si Calarasi.
Consistenta evenimentului a fost generata si de lucrarile prezentate de Conf. Univ. Dr. Aurora Milos – UMF Timisoara, Prof. Univ. Mihai Tarata – UMF Craiova, Dr. Mihai Surdulescu – Spitalul Militar Craiova, Dr. Alexandru Daniel Danila – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
Manifestarea si-a propus sa sadeasca in constiinta viitoarei generatii de cadre medicale sentimentul de responsabilitate si respect fata de pacienti.

13224343_1544133445893727_1093101927_o

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un algerian cu documente false, a fost prins la PTF Calafat

Un cetățean algerian, care a încercat să intre ilegal în Romania, folosind documente false, a fost …

Un comentariu

  1. Cata etica si credibillitate in aceasta fotografie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 19 =

%d blogeri au apreciat: