Home / Local / Semiremorcă dată în urmărire de francezi, descoperită la PTF Calafat

Semiremorcă dată în urmărire de francezi, descoperită la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni de la PTF Calafat au descoperit o semiremorcă ce figura în bazele de date ca fiind furată din Franţa. Aceasta, în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul PTF Calafat, în vederea continuării cercetărilor.

FOTO REMORCAConform reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, vineri, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Ebazer B., în vârstă de 45 ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule, format dintr-un cap tractor înmatriculat în Bulgaria şi o semiremorcă înmatriculată în Franţa. Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că remorca figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Franţa în data de 13 aprilie a.c.. „Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca se afla în atenţia autorităţilor. Remorca, în valoare de 45.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Calafat, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, după cum a precizat subcomisar Dănuţ Rudăreanu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

foto-remorca-1-280x187

Despre slasher

Check Also

Ziarul de Calafat , RDO , Oltenia Sud , Actualitatea Calafeteana , Only Bad News , etc . ies in curand din neutralitate . Ce inseamna asta ?

Vedem cu mahnire ca starea de neutralitate in care se afla trustul nostru de presa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: