Home / Local / Semiremorcă dată în urmărire de francezi, descoperită la PTF Calafat
foto-remorca-1-280x187

Semiremorcă dată în urmărire de francezi, descoperită la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni de la PTF Calafat au descoperit o semiremorcă ce figura în bazele de date ca fiind furată din Franţa. Aceasta, în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul PTF Calafat, în vederea continuării cercetărilor.

FOTO REMORCAConform reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, vineri, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Ebazer B., în vârstă de 45 ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule, format dintr-un cap tractor înmatriculat în Bulgaria şi o semiremorcă înmatriculată în Franţa. Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că remorca figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Franţa în data de 13 aprilie a.c.. „Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca se afla în atenţia autorităţilor. Remorca, în valoare de 45.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Calafat, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, după cum a precizat subcomisar Dănuţ Rudăreanu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

foto-remorca-1-280x187

Despre slasher

Check Also

fasole-si-vin-fiert-calafat

Pentru prima data va fi sarbatorita Ziua Nationala atat in Calafat cat si in satele apartinatoare . 1700 de portii de fasole cu afumatura , carnati si vin ii asteapta pe calafeteni

Joi , 1 decembrie va fi sarbatorita Ziua Nationala si la Calafat . Manifestarile se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 10 seconds