Home / Politica / Selfie cu președintele ales. Ce spun oamenii care au călătorit în avion cu Klaus Iohannis

Selfie cu președintele ales. Ce spun oamenii care au călătorit în avion cu Klaus Iohannis

„A fost foarte simplu, a stat la rând, ca toţi, nu s-a văzut nicio diferenţă. Foarte simplu”,Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, s-a întors în ţară după o vacanţă de zece zile, care a inclus o vizită privată în Statele Unite, dar şi câteva zile petrecute alături de părinţii săi, în Germania. A revenit la Sibiu, la bordul unei curse de linie a unei companii aeriene germane. Klaus Iohannis a călătorit la clasa Economic şi nu i-a refuzat pe pasagerii care şi-au dorit un selfie cu viitorul preşedinte.Preşedintele nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor care l-au aşteptat la aeroport. În avion, Klaus Iohannis a fost însă mult mai dispus să stea de vorbă cu cei alături de care a călătorit şi a răspuns afirmativ tuturor celor care au dorit o amintire cu el.

„Era la vreo trei rânduri de mine, în faţă. Mi s-a părut foarte frumos că l-am văzut la Economy, totuşi. Am fost foarte surprins”, spune un pasager.

„A fost foarte simplu, a stat la rând, ca toţi, nu s-a văzut nicio diferenţă. Foarte simplu”, povestește un altul.

Klaus Iohannis va depune jurământul în fața Parlamentului României pe 21 decembrie, ziua în care se împlinesc 25 de ani de la izbucnirea revoltelor populare din Bucureşti care au dus la căderea regimului comunist.

La puţin timp după ce a revenit în ţară, preşedintele ales a postat pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre semnificaţia acestor 25 de ani. Klaus Iohannis îi cheamă pe români pe 16 decembrie, atunci când se comemorează începerea revoltelor din Timişoara, să îşi aminteasă şi să îi onoreze pe cei care au luptat pentru libertate şi democraţie.

 

Despre admin

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Un comentariu

  1. La saitul dvs am gasit numai informatii scrise cu bun simt. Te admir pentru stilul in care scrieti parerea in randurile de mai sus.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: