Home / Local / Mircea Guta : ” Vom face totul pentru ca Maglierie sa nu se inchida si oamenii sa-si pastreze locurile de munca . Cei care deturneaza politic actiunea sociala sunt iresponsabili si isi bat joc de oameni”

Mircea Guta : ” Vom face totul pentru ca Maglierie sa nu se inchida si oamenii sa-si pastreze locurile de munca . Cei care deturneaza politic actiunea sociala sunt iresponsabili si isi bat joc de oameni”

Ieri primarul municipiului Calafat a primit o invitatie sustinuta de sute de semnaturi pentru a vizita impreuna cu membrii consiliului local fabrica de confectii . Oamenii doresc sa discute la fata locului cu autoritatile locale pentru a le expune chiar mai bine situatia . De asemenea zvonurile aruncate iresponsabil de anumiti candidati cum ca mitingul ar fi fost orchestrat politic si ca acele sute de oameni ar fi fost manati ca oile nu va duce decat la agravarea situatiei . Acum exista si dovezile video si probe scrise ale organelor statului care dovedesc clar ca anumite persoane au aruncat cu noroi in acest miting incercand sa spuna ca nu a fost vointa oamenilor ci a fost manipulat politic. Politicienii care au facut acest lucru doar pentru a-l ataca pe primar vor trebui sa dea socoteala pentru incercarea de a deturna protestul a sute de oameni care doreau doar ca fabrica sa nu se inchida si sa isi pastreze locurile de munca. Pentru astazi primarul a convocat o sedinta extraordinara pentru a stabili data vizitei la fabrica de confectii impreuna cu intreg consiliul local .De data aceasta este nevoie si de o implicare certa a autoritatilor locale iar Mircea Guta anunta ca primaria va face toate eforturile pentru ca fabrica sa nu se inchida si oamenii sa isi pastreze locurile de munca .MITING-CALAFAT-16-FEB-2016-016

Despre slasher

Check Also

Primaria Calafat realizeaza un sistem local de alerta prin SMS

  Primarul oraşului Calafat , Lucian Ciobanu, va infiinta un sistem local de alertare prin …

7 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *