Home / Actualitate / Schimbare majoră la Facebook!

Schimbare majoră la Facebook!

Facebook a decis să implementeze o modificare importantă în News Feed-ul utilizatorilor.

Facebook a fost acuzată de multe ori că dezavantajează clienții sau că apelează la metode mai puțin etice pentru a obține venituri mai mari. Dar în condițiile în care își dorește să sporească activitatea utilizatorilor săi, rețeaua socială se vede nevoită să implementeze o schimbarea importantă în News feed. Astfel, Facebook va modifica algoritmul care stă la baza acestei funcții, acordându-le astfel o importanță mai mare prietenilor, în comparație cu paginile apreciate, scrie playtech.ro.

Prin urmare, reach-ul postărilor efectuate de pagini precum Playtech pe Facebook va scădea pentru a doua oară, după ce în luna aprilie a anului trecut am asistat la o măsură oarecum similară. Desigur, pentru a avea parte de rezultate la fel de bune precum cele de până acum, multe companii ar putea fi nevoite să investească mai mulți bani în distribuirea conținutului.

Se spune despre Mark Zuckerberg că ar fi obsedat de conținutul video și de potențialul pe care acesta îl are, iar în 2015 Facebook anunța că News Feed-ul va fi compus, în mare parte, din materiale video.

facebook_front_179_2232542b_07874600_39531800_59607100_07737700

Despre slasher

Check Also

Douăzeci si cinci de migranţi, depistaţi la P.T.F. Calafat ascunsi într-un microbuz

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu-P.T.F. Calafat au descoperit 25 deț ș …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: