Home / Actualitate / Sambata 27 august 2016 orele 11,00 primarul Lucian Ciobanu intilnire cu oamenii de afaceri

Sambata 27 august 2016 orele 11,00 primarul Lucian Ciobanu intilnire cu oamenii de afaceri

Sambata 27 august 2016  orele 11,00, primarul Lucian Ciobanu se va intalni cu oamenii de afaceri calafeteni . Sunt invitati atat cei cu domiciliul in Calafat cat si cei din alte localitati care isi desfasoara activitatea in municipiul Calafat .

La aceasta intilnire se doreste promovarea tuturor ideilor pentru dezvoltarea sectorului privat si a orasului nostru.Primaria Calafat doreste implementarea unei strategii comune de dezvoltare si aportul tuturor cetatenilor  pentru un oras modern european.Asa cum a promis in campania electorala primarul Lucian Ciobanu incepe implementarea dezvoltarii strategiilor tinand cont de dorintele si ideiile cetatenilor orasului nostru.

Se doreste un oras in care cetatenii participa activ la toate strategiile de dezvoltate,un oras in care cetatenii sai iau decizii impreuna cu conducerea.

Acesta face parte din seria de intalniri pe care care primarul le are cu toate categoriile sociale din Calafat .La aceasta intalnire primarul Lucian Ciobanu asteapta propuneri concrete din partea comunitatii oamenilor de afaceri care sa poata fi transpuse in practica atat pentru dezvoltarea mediului de afaceri din municipiu Calafat cat si pentru creerea de noi locuri de munca . De asemenea primarul doreste sa afle cum poate sprijini eficient oamenii de afaceri ,un subiect care nu-i este deloc strain fiind cunoscut faptul ca si primarul la randul sau a fost un intreprinzator de succes.

1450113_676339989066820_1273312310_n

 

Facebook Comments

Despre terrdy

Check Also

DSUP are un nou director

De cateva zile DSUP are un nou director . Acesta este Toncea Dan si este …

2 Comentarii

  1. Nu vorbesc din rautate, dar cainii vagabonzi sunt o problema, nu doar pentru Calafat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − fourteen =

%d blogeri au apreciat: