Home / Local / SAH-MAT ! Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu vin azi sa-l sustina pe Lucian Ciobanu la Calafat

SAH-MAT ! Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu vin azi sa-l sustina pe Lucian Ciobanu la Calafat

In aceasta seara la Calafat va debarca un adevarat desant al PSD . Astfel cele mai importante nume prezente vor fi Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu care vin sa il sustina pe Lucian Ciobanu pentru primaria municipiului Calafat . Daca din punctul de vedere al castigarii functiei de primar nu mai este aproape nici un dubiu dupa decizia CCR si avand cea mai puternica echipa in spate , Lucian Ciobanu este deja castigator , PSD doreste la Calafat o victorie zdrobitoare care sa asigure viitorului primar o majoritate consistenta in consiliu si sa il fereasca de razboaiele politice care au facut atat rau Calafatului . Cei trei vor fi la Calafat in jurul orelor 20-20.30 . timthumbAceasta vizita de sustinere rasunatoare este doar prima dintr-un lung sir de surprize pregatite de PSD pentru calafeteni .
Azi se desfasoara si un sondaj telefonic ale carui rezultate preliminare le vompublica in seara asta .

Despre slasher

Check Also

Primaria Calafat realizeaza un sistem local de alerta prin SMS

  Primarul oraşului Calafat , Lucian Ciobanu, va infiinta un sistem local de alertare prin …

9 Comentarii

  1. Ăia vin si pleaca dar noi trebuie sa avem grija cu cine ramanem 4 ani. Doar nu so culca pe ureche ,ca daca il sustin Ponta si compania il votam de dragul lor…..stampila e la noi ….nu ne mai inselam de data asta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *