Home / Local / SAH-MAT ! Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu vin azi sa-l sustina pe Lucian Ciobanu la Calafat

SAH-MAT ! Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu vin azi sa-l sustina pe Lucian Ciobanu la Calafat

In aceasta seara la Calafat va debarca un adevarat desant al PSD . Astfel cele mai importante nume prezente vor fi Victor Ponta , Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu care vin sa il sustina pe Lucian Ciobanu pentru primaria municipiului Calafat . Daca din punctul de vedere al castigarii functiei de primar nu mai este aproape nici un dubiu dupa decizia CCR si avand cea mai puternica echipa in spate , Lucian Ciobanu este deja castigator , PSD doreste la Calafat o victorie zdrobitoare care sa asigure viitorului primar o majoritate consistenta in consiliu si sa il fereasca de razboaiele politice care au facut atat rau Calafatului . Cei trei vor fi la Calafat in jurul orelor 20-20.30 . timthumbAceasta vizita de sustinere rasunatoare este doar prima dintr-un lung sir de surprize pregatite de PSD pentru calafeteni .
Azi se desfasoara si un sondaj telefonic ale carui rezultate preliminare le vompublica in seara asta .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un algerian cu documente false, a fost prins la PTF Calafat

Un cetățean algerian, care a încercat să intre ilegal în Romania, folosind documente false, a fost …

9 Comentarii

 1. Lucian asta are tot statut de hot?!

 2. Pfuuuuua, de vis! Cu asa sustinatori….nici nu mai este nevoie de primar!!

 3. un trio de viitori puscariasi acum doar penali dau lectii poate unui viitor penal ( din banii cui se face aceasta sustinere)

 4. Ziarul De Calafat, desantul se debarca/parasuteaza pe tertoriu inamic.
  Considerati Calafatul teritoriu inamic pentru cei trei?
  Bleah, sunteti slugarnici si nepregatiti!

 5. ma intriga faptul ca in Romania inca exista persoane care sustin aceste personaje

 6. Ăia vin si pleaca dar noi trebuie sa avem grija cu cine ramanem 4 ani. Doar nu so culca pe ureche ,ca daca il sustin Ponta si compania il votam de dragul lor…..stampila e la noi ….nu ne mai inselam de data asta !!!

  • SA SPERAM CA SE MAI DESTEAPTA SI OAMEN II ACEIA…INTODEAUNA LA VOT PARTEA OLTENIEI A FOST ROSIE TOATA………… SPER SA MAI FI VORBIT SI COPII CARE SANT PLECATI IN DIASPORA CU PARINTII SI BUNICII LOR….. PE CINE PUNE STAMPILA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + six =

%d blogeri au apreciat: