Home / Politica / S-a aflat adevarul . Iohannis este coordonat de Basescu

S-a aflat adevarul . Iohannis este coordonat de Basescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Antena 3 ca nimeni in PSD nu se astepta ca Iohannis sa o respinga pe Shhaideh. „Domnul Basescu coordoneaza din spate jocurile, este incredibil pur si simplu”, a mentionat Stefanescu.

„Nu ne asteptam. Domnul Iohannis, invatat de Basescu, nu vrea sa faca acest lucru (sa fie instalat un guvern cat mai repede – n. red.). Domnul Basescu coordoneaza din spate jocurile, este incredibil pur si simplu”, a declarat Stefanescu.

Intrebat daca PSD va face o noua nominalizare, Codrin Stefanescu a raspuns: „Dupa cum stiti, Liviu Dragnea a iesit si a spus ca vom face o singura primunre. Nu o vom face si pe a doua. Propunerea nu poate fi criticata, este beton, din toate punctele de vedere”.

„Toata lumea cere intr-un glas suspendarea lui Iohannis”, a spus apoi Stefanescu, mentionand insa ca „nu este cazul sa luam decizii bazate pe emotii”.

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, marti, ca seful statului nu poate fi obligat sa desemneze ca prim-ministru o persoana pe care nu o doreste, iar acesta nu poate fi un motiv de suspendare.

„Sa vina cu alta propunere (PSD – n.r.). Asta se poate face. Nu-l poate obliga nimeni pe presedinte sa desemneze o persoana pe care nu o doreste”, a precizat, pentru Agerpres, Zegrean.

Intrebat cum comenteaza faptul ca in spatiul public a fost vehiculata ideea suspendarii presedintelui, Augustin Zegrean a spus, in contextul respingerii propunerii PSD pentru functia de premier, ca seful statului doar „isi face treaba”.

„Asta ar fi un motiv de suspendare? El isi face treaba. Constitutia ii da voie sa desemneze sau nu persoana care i-a fost propusa”, a adaugat fostul presedinte al CCR.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

2 Comentarii

  1. Nimic nou. 🙂 Asta este stiută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + three =

%d blogeri au apreciat: