Home / Actualitate / Rusia face exercitii de razboi la granita Romaniei

Rusia face exercitii de razboi la granita Romaniei

Un grup tactic de vase de razboi ale flotei ruse in Marea Neagra efectueaza exercitii militare ce vizeaza bombardiere si nave „inamice”, a anuntat joi un reprezentant al flotei la Marea Neagra, capitanul Viaceslav Truhaciov.

„O nava din clasa Bora, ca si vase din clasa Ivanovet si alte nave auxiliare au efectuat lupte marine, utilizand rachete si foc de artilerie impotriva pozitiilor tinta ce imita tinte marine”, a spus Truhaciov, potrivit Sputnik.

Oficialul marinei ruse a aratat ca suita de nave va efectua in curand si exercitii navale ce implica utilizarea de sisteme de aparare antiaeriana, cu exercitii impotriva unor bombardiere „inamice”.

Un bombardier Su-24 din flota Marii Negre se va confrunta cu navele si hidroavioane Be-12 vor lansa tinte pentru nave, a detaliat acesta.

Exercitiile vaselor ruse au loc in paralel cu exercitiile navale NATO din Marea Neagra.

La 4 martie, sase nave de razboi NATO, inclusiv vase ale Turciei, Romaniei si Bulgariei, au inceput exercitii in Marea Neagra.

Exercitiul comun implica antrenamente antiaeriene si antisubmarin, atacuri cu nave mici si manevre de navigare.russian-vehicles-crimea-comply-agreements.si

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: