Home / Sport / rezultate excelente pentru sportivii calafeteni

rezultate excelente pentru sportivii calafeteni

In perioada 2 – 3 mai 2015, in Sala polivalenta din Pitesti s-a desfasurat Finala Campionatelor Nationale de judo ale Romaniei, rezervata copiilor cu varsta pana in 15 ani (U15). In orasul din Trivale s-au prezentat peste 400 sportivi, masculin si feminin, de la 53 de cluburi din tara, pe diferite categorii de greutate.
La competitie au participat si doi sportivi judoka de la C.S. „Independenta” Calafat, respectiv Sulca Adrian si Stamin Alexia, care au reprezentat cu cinste orasul nostru si au obtinut rezultate notabile.
Astfel, sportivul SULCA ADRIAN a ocupat locul I la categoria 60 kg, cucerind medalia de aur si devenind astfel campion national al Romaniei. Este pentru a doua oara in acest an cand sportivul calafetean devine campion national al Romaniei, dupa ce in luna martie 2015 reusise aceeasi performanta extraordinara in Finala C.N. de judo la categoria de varsta U16, desfasurata la Focsani.
Sportiva STAMIN ALEXIA a obtinut locul VII la concursul individual, dar a reusit sa devina vicecampionana nationala in competitia pe echipe, fiind component al echipei Euroregiunii 4 Oltenia.
Pentru rezultatele meritorii obtinute, sportivul Sulca Adrian a fost deja selectionat in lotul national al Romaniei, care va participa la Campionatele Balcanice de judo ce se vor desfasura in perioada 26 – 28 iunie 2015 in localitatea Zabljak din Muntenegru.FB_IMG_1430727175864

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un calafetean a ajuns campion national

Calafeteanul Gavrilă Mihai-Campion Național cu echipa din Oradea la baschet masculin, Liga națională- divizia A. …

3 Comentarii

  1. Complimente atit atletilor cit si antrenorilor

  2. Bravo! Ptr ei si ptr Calafat!

  3. COMPLIMENTE TENTRU EI TENTRU ANTRENORI SI PENTRU PARINTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 19 =

%d blogeri au apreciat: