Home / Local / REVOLTATOR ! Un consilier PNL refuza sa primeasca ordinea de zi a consiliului in care se voteaza organigrama spitalului si a primariei ! Sute de oameni depind de aceasta hotarare !

REVOLTATOR ! Un consilier PNL refuza sa primeasca ordinea de zi a consiliului in care se voteaza organigrama spitalului si a primariei ! Sute de oameni depind de aceasta hotarare !

Un caz incredibil s-a petrecut azi cand un consilier PNL a refuzat sa primeasca materialul privind sedinta de consiliu . Este probabil primul CAZ DE ACEST GEN CAND UN CONSILIER LOCAL VOTAT PE LISTELE UNUI PARTID POLITIC , in acest caz PNL refuza sa primeasca materialul de sedinta a consiliului local ! Sedinta este foarte importanta deoarece se voteaza organigrama spitalui si a primariei fiind vorba despre locurile de munca a sute de oameni care se ingrijesc de sanatatea si administrarea Calafatului . Suntem curiosi daca votantii PNL au trimis in consiliul local oameni care pun atat de putin pret pe sedintele consiliului local . Din zona opozitiei au mai fost voci care considerau ca sedintele de consiliu ar trebui sa fie mai rare pentru ca anumiti consilieri locali nu prea aveau chef sa isi iroseasca cateva ore pe luna in folosul comunitatii care i-a ales . Consilierul in cauza este dl Catalin Nicola dupa cum se poate vedea si din tabelul anexat . In urma cu doua saptamani acelasi domn Nicola se zbatea pe facebook sa convinga oamenii ca dupa realegerea lui Doru Mituletu lucrurile vor merge atat de bine in oras si ca ei vor sprijini toate initiativele primarului Lucian Ciobanu despre care spunea ca este un om extraordinar . Nici nu s-a racit bine displayul telefonului sau tastatura calculatorului de pe care s-au scris comentariile ca atitudinea s-a schimbat radical iar dl Nicola a refuzat sa primeasca materialul de sedinta de care depind sute de oameni . Poate ca va veni momentul in care vom vorbi despre cum oameni care ii acuza pe altii ca sunt hoti au datorii imense la primarie sau cum au realizat operatiuni cu iz penal pentru a le ocoli – de doua ori . Poate vom vorbi si despre cum este fraudat si bugetul statului intr-o operatiune de comert alimentar . Vom vorbi si despre cum un consilier local conditioneaza votul in consiliu de obtinerea unor avantaje de ordin personal . Toate la timpul lor

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − seven =

%d blogeri au apreciat: