Home / Politica / RESPECT ! Klaus Iohannis s-a dovedit un roman adevarat punand la punct un jurnalist neamt si luand apararea diasporei

RESPECT ! Klaus Iohannis s-a dovedit un roman adevarat punand la punct un jurnalist neamt si luand apararea diasporei

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu, disident anticomunist şi una din principalele voci ale postului Radio Europa Liberă, a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut din vizita recentă a preşedintelui Klaus Iohannis în Germania.

„BIG LIKE. Un jurnalist german a întrebat, pe un ton ascuţit, „ce poate face România pentru a-şi împiedica românii de la emigrare?”. Iar Iohannis a replicat vizibil iritat: „O să răspund în limba română, însă, dacă nu este foarte clar, vă rog să întrebaţi din nou”. Apoi a început să vorbească în română, pe un ton apăsat:

„Din păcate, când e vorba de România, se vede mai întâi migraţia sărăciei, dar se discută foarte greu de migraţia forţei de muncă calificată şi foarte calificată care pleacă din România şi vine în Germania. Cunosc personal sute de astfel de persoane – ca să nu zic mii – care s-au integrat perfect şi muncesc în Germania cu folos. Aceste persoane sunt o pierdere pentru România”, a spus Iohannis. N-a fost cazul să mai întrebe cineva din nou”, a scris Neculai Constantin Munteanu pe contul său de Facebook. ROMANIA-POLITICS-VOTE

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Ziarul de Calafat redevine implicat in subiectele politice locale

Pentru ca starea de neutralitate pe care ne-am autoimpus-o continua sa nu ne fie respectata …

Un comentariu

  1. DOMNULE PRESEDINTE ,JOS PALARIA,SA STIE SI PROSTIMEA EUROPEI ,CACI AN ROMANIA SA INVENTAT AVIONUL SI ALTE INVENTII IMPORTANTE SI NU SUNTEM NEMERNICI CARE FURA SI STAU CERSIND PE LA COLTURI,ROMANII ADEVARATI SUNT CEI CE SE RESPECTA PE EI SI CEI DIN JURUL LOR ,ASA AM FOST ANVATATI.

    DIN PACATE AVEM SI USCATURI PRINTRE NOI ,CA SI AN GERMANIA DE ALFEL ,OR NU?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: