Home / Politica / Realitateadunareana.ro : Primar de la PSD, viceprimar de la ALDE, la Calafat!

Realitateadunareana.ro : Primar de la PSD, viceprimar de la ALDE, la Calafat!

Recent incheiata, alianta dintre ALDE si PSD de la Calafat, unde primarul este din partea PSD si viceprimarul din partea ALDE, este una dintre cele mai puternice aliante din judet.

Propunerea de a avea un viceprimar tanar, care a avut foarte multe intiative privind dezvoltarea socio-economica a Calafatului in ultimii ani, si care face parte dintr-o generatie cu totul noua, a avut un impact foarte pozitiv in Municipiul Calafat. Nu ramane decat ca noua echipa aleasa in fruntea Primariei Calafat sa lucreze pentru dezvoltarea orasului si pentru cetatenii Calafatului.

Alianta dintre ALDE si PSD de la Calafat, are toate premisele ca sa reuseasca sa imbunatateasca viata cetatenilor din Mun. Calafat, avand o puternica sustinere atat de la nivel local, judetean, cat si national. Oameni ca Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Ion Cupa, Ion Prioteasa, si multi altii, s-au aflat in aceasta campanie electorala in Calafat si au promis sustinere pentru toate intiativele locale de dezvolare ale Calafatului.

Asteptam ca noua conducere a Mun. Calafat sa treaca la treaba si sa speram ca vom vedea rezultate bune pentru calafeteni cat mai curand.preluare Realitateadunareana.ropsd

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 1 =

%d blogeri au apreciat: