Razvan Margelu – un candidat modern pentru Motatei

0
1093

Zilele trecute Ion Prioteasa presedintele Consiliului Judetean Dolj , impreuna cu deputatul Alina Tanasescu si deputatul Ion Calin s-au aflat alaturi de Razan Margelu , candidatul PSD pentru primaria comunei Motatei in mijlocul oamenilor din comuna pentru a identifica nevoile acestora si a gasi solutii pentru dezvoltarea comunei .

Razvan Margelu este cu siguranta cel mai potrivit candidat pentru dezvoltarea acestei comune . Tineretea sa se imbina perfect cu experianta manageriala si puterea de munca . Foarte important este faptul ca Margelu are o extpertiza insemnata in atragerea fondurilor europene reusind sa atraga finantari importante pentru activitatile pe care le manageriaza cu succes .

Foarte important pentru acesta este si faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean , dl . Cosmin Vasile este nascut tot in Motatei si candideaza din partea PSD . Este pentru prima data cand aceasta comuna va avea o persoana intr-o functie atat de importanta ceea ce ar trebuie sa fie o mandrie pentru intreaga populatie a satului . Razvan Margelu si Cosmin Vasile sunt garantia unui viitorplin de speranta pentru comuna Motatei .