Home / Local / Razie printre „bulgăroaice“

Razie printre „bulgăroaice“

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au făcut, săptămâna trecută, o serie de acțiuni în trafic, fiind amendați 400 de șoferi care conduc autovehicule înmatriculate în străinătate. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, „în perioada 3-9 august, polițiștii Biroului Rutier Craiova, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de poliție 1-6 Craiova și specialişti din cadrul Registrului Auto Român, au organizat ample acțiuni pentru verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state“.
În urma controalelor, au fost oprite în trafic și verificate peste 900 de autovehicule înmatriculate în alte state, iar 401 șoferi au fost amendați cu suma totală de 60.000 de lei.
În plus, oamenii legii au întocmit cinci dosare penale pe numele șoferilor prinși băuți la volan sau conducând fără permis, au reținut 15 permise de conducere, au retras 31 de certificate de înmatriculare și 23 de seturi de plăcuțe de înmatriculare.
Cele mai multe amenzi au fost date de polițiști pentru lipsa poliței RCA, inspecției tehnice periodice, dar și pentru defecțiunile tehnice constatate de inspectorii Registrului Auto Român.actiune-politie

Despre slasher

Check Also

Doi locuitori din Ciupercenii Noi, sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: