Home / Politica / Rares Bogdan anunta sfarsitul PNL si al lui Iohannis

Rares Bogdan anunta sfarsitul PNL si al lui Iohannis

Rareș Bogdan a declarat, la Realitatea TV, că PSD, ALDE și PMP vor încerca împingerea unui PNL deja slăbit spre marginea scenei politice românești, în timp ce președintele Klaus Iohannis va rămâne „izolat” și „fără susținere”.

Realizatorul ”Jocuri de Putere” consideră că PSD, ALDE și PMP vor acționa în forță pentru a împinge PNL spre marginea scenei politice. În plus, după alegerile parlamentare am putea asista la o izolare completă a președintelui Iohannis care, este de părere Rareș Bogdan, ”nu va avea pe cine să se bazeze în afara unui PNL slăbit, fără o strategie coerentă de a lupta, în perspectiva alegerilor din toamnă și, foarte probabil, cu un PSD de 40%, un ALDE de 6-7% și un PMP de 5-6% și cu un UDMR care, prin liderii săi, toți trei cu probleme în justiție, nu vor evita să acționeze major împotriva instituțiilor statului, să modifice legislația la nivel juridic și să acționeze până la suspendarea președintelui Iohannis care va fi extrem de singur”.

În opinia lui Rareș Bogdan, Klaus Iohannis ”va avea doar în zona media foarte puțin”, în zona societății civile ”și mai puțin, asta și pentru că este destul de șters deocamdată”.

rares_bogdan_89143100

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: