Home / Politica / Rares Bogdan anticipeaza arestarea Olgutei Vasilescu

Rares Bogdan anticipeaza arestarea Olgutei Vasilescu

Marti seara la emisunea “Jocuri de putere “, Rares Bogdan a facut referiri concrete la posibilele probleme cu legea pe care urmeaza sa le intampine Lia Olguta Vasilescu.
Dupa cum se stie clujeanul a mai dezvaluit in premiera probleme penale si pentru alte persoane publice.

Legata de aceasta afirmatie a lui Bogdan, Olguta Vasilescu i-a dat acestuia o replica in stilul caracteristic:
„Rares Bogdan tocmai ne-a urat de puscarie, mie, lui Victor Ponta si Sorin Oprescu. Mi-a mai urat cineva care acum e pe acolo. E o vorba batraneasca … Poate o sa o afle si Rares…”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina oficiala de Facebook.

În urma acestei replici, Rares Bogdan a postat pe Facebook un mesaj naucitor, mesaj redat mai jos.

“D-na Primar al Craiovei nu se uita, probabil, la „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV, cu siguranta prefera emisiunile favorabile sefului sau, iar aceasta nu se numara printre ele.
Tante Olguta, ajunsa primar si cu ajutorul uneia dintre cele mai frumoase galerii din Romania (dupa cea a primei „U”niversitati din inima mea), a promis in campania electorala ca face un stadion, am inteles chiar ca-l are in proiect, urmand ca acolo sa se joace 1, 2, 3 meciuri in cadrul Campionatului European din 2020, alaturi de Arena Nationala, Cluj Arena si cochetul stadion „Ilie Oana”, din Ploiesti. Domnita Olguta s-a simtit ofuscata ca as fi trimis-o la puscarie. Doar ca eu nu am trimis-o pe doamna la puscarie, nu as face asa ceva, deoarece e femeie, in primul rand, si-n al doilea rand, eu nu sunt judecator. Oricum, consider ca, fiind femeie, rolul ei nu e sa mearga acolo, putand sa gasim indeletniciri mult mai potrivite pt dansa, decat sa lucreze la ateliere de tamplarie de la Targsor.
Deci, ati fost informata gresit, nu v-am trimis la puscarie, nici macar aluziv, in schimb am spus foarte clar, usor sagalnic, ca nu as fi atat de sigur ca stadionul va fi gata si ca poate si primarul de-acolo va ajunge, ca multi altii, la puscarie. Dar am zis-o in contextul general al trimiterii primarilor din Romania la/spre puscarie. Discutia a fost purtata in contextul unei emisiuni avuta in urma cu 2 zile in compania unor tineri exceptionali si a domnului Dumitru Graur despre proiectul „Universiada 2021 in Romania”. Atata timp cat domnita nu are de ce sa se teama, cu siguranta nu ar trebui sa fie nici atat de ofuscata. Ce pot sa-i spun, insa, e ca in loc sa fie ofuscata, ar trebui sa fie mai atenta la faptul ca promisiunile din campanie, adresate inimosilor fani in alb-albastru, nu au fost respectate.
Sarutmanusitele, domnita Olguta!”

Chiar daca textul este oarecum “codat” din el se poate distinge in mod foarte clar ca nota de plata a Olgutei Vasilescu pentru numeroasele abuzuri savarsite a devenit scadenta, iar cea mai mare parte dintre aceste abuzuri au fost savarsite impotriva Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, club care a fost calcat in picioare de aceasta, impreuna cu pungasii de la Bucuresti, acei indivizi pe care initial ii cunoastea dintr-o privire, dar ulterior i-au devenit tovarasi de infractiuni.

De fapt, Olguta Vasilescu este constienta inca din 16 noiembrie 2014, odata cu pierderea presedintiei de Victor Ponta, ca nu va putea sa scape de gravele infractiuni savarsite.
Ea si complicii ei au distrus sufletul a zeci de mii de oameni si au produs pagube de zeci de milioane de euro.
Pentru asemenea fapte nimeni nu a scapat niciodata.www.editie.ro1-rares-bogdan-bate-saua-ca-sa-priceapa-iapa

Despre slasher

Check Also

OFSD Calafat a dovedit ca se pricepe si la politica si la bucatarie

Azi cateva dintre reprezentantele organizatiei de femei a PSD Calafat au participat la Baile Herculane …

Un comentariu

  1. sobolanu dorobantu

    GRESIT ANTICIPEAZA CORECT ESTE CA V A FI ARESTATA ACEASTA CUCOANA OLGUTA STICLUTA !!!!!! A DISTRUIS UN ORAS CRAIOVA ESTE TERMINATA PENALA !!!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: